DE VOORDELEN VAN ZELF WATER FILTEREN

HET IS DUURZAAM

Water komt overal in huis uit de kraan. U kunt dus gewoon leidingwater gebruiken om het via de Spring te filteren tot voortreffelijk zuiver drinkwater. Lekker duurzaam dus.

zelf_drinkwater_maken01
zelf_drinkwater_maken03

HET IS ECOLOGISCH

Alles wat de mensheid doet heeft invloed op planten, dieren en de aarde. Met de Spring koopt u geen flessen water meer in de winkel waardoor waardevolle bronnen bespaard blijven en er geen vervoer van waterflessen nodig is. Ook plastic afval van niet-recyclebare flessen wordt vermeden. Sommige kunststoffen zijn schadelijk voor ons lichaam vooral als we stoffen binnenkrijgen zoals Bisfenol A (BPA), Ftalaten en Acetaldehyde. De Spring is goed voor uw gezondheid, duurzaam en draagt bij aan een beter ecosysteem.

GEZOND

Alleen als je dagelijks genoeg water drinkt, raak je afvalstoffen kwijt . Bij een tekort aan water verzwakt het immuunsysteem en het zuiveringsmechanisme en zo ontstaan er langzaam maar zeker welvaartsziekten. Zuiver water uit de Spring is het ideale transportmiddel voor voedingsstoffen en afvalstoffen. Daarbij ondersteunt het gefilterde water een goed werkende spijsvertering en bevordert het daarmee een beter immuunsysteem.

Het zuivere water uit de Spring bevat geen schadelijke en lichaamsvreemde stoffen meer door het hoogwaardige omgekeerde osmose systeem in samenwerking met de overige filtratietechnieken.

Iedere 24 uur hergebruikt ons lichaam de gelijkwaardige hoeveelheid van 40.000 glazen water om de normale lichamelijke functies te kunnen uitvoeren. Van de totale hoeveelheid water in ons lichaam heeft het gemiddeld 30 ml per 1 kg lichaamsgewicht nodig om alle lichamelijke functies dagelijks goed te kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat je 8 tot 10 glazen zuiver water per dag moet drinken.

zelf_drinkwater_maken02